حجت لاسلام مهدي منيعي در گفتگو با خبرنگار سرويس استانهاي مركز خبر حوزه با اعلام اين خبر اظهار داشت: به منظور آشنايي بيشتر طلاب با فضاي حاكم بر جبهه هاي هشت سال دفاع مقدس، يعني ايثار، جهاد و شهادت و همچنين افزايش شناخت نسبت به شهداي جنگ تحميلي و فرهنگ شهادت طلبي اقدام به راه اندازي اين واحد فرهنگي، حماسي و مذهبي نموده ايم كه هماكنون اين بخش داراي 500 اثر در خصوص شرح زندگاني، خاطرات، وصايا و ديگر آثار و مكتوبات مربوط به شهداي جنگ تحميلي مي باشد.
وي افزود: اين مدرسه علميه داراي 100 طلبه و كادر علمي متشكل از 19 استاد مي باشد كه تاكنون معاونت هاي تبليغ، تهذيب، آموزش، پژوهش و امور طلاب آن شكل گرفته است.
حجت لاسلام مهدي منيعي در خصوص سابقه اين مدرسه علميه اظهار داشت: اين مدرسه علميه تقريبا مدت 5 سال از بناي آن ميگذرد داراي 45 حجره مجزا در 4 طبقه مي باشد، كه با آغاز سال جديد مدرس ها را از فضاي خوابگاهي تفكيك نموده و فضاي آموزشي جديدي را با در نظر گرفتن شاخص هاي مورد نياز يك فضاي آموزشي مطلوب لحاظ نموده ايم.
وي با اشاره به فعاليت هاي فرهنگي مبلغان اين مدرسه علميه ابراز داشت: سال گذشته 12 مسجد حوزه شرق تهران را مبلغين اين مدرسه علميه تحت پوشش قرار داده و امسال نيز علاوه بر مساجد، اداره بخش فرهنگي تعدادي از مدارس دوره متوسطه استان به عهده مبلغان سفيران امام رضا(ع) مي باشد.
مدير مدرسه علميه سفيران امام رضا(ع) در خصوص ارائه امكانات پژوهشي به طلاب اين مدرسه اظهار كرد: در مرحله اول طلاب فعال در عرصه پژوهشي و حتي وبلاگ نويسي را مورد تشويق و حمايت قرار مي دهيم، در مرحله بعدي از اساتيد و طلاب اين مدرسه درخواست شده تا ضمن اهميت به انجام كار هاي علمي و پژوهشي آثار و مقالات خود را در اختيار ديگران جهت استفاده و تجربه اندوزي در اين زمينه قرار دهند.
وی افزود: در بخش امكانات سخت افزاري تعداد هفت كامپيوتر به انضمام اينترنت پرسرعت و همچنين كتابخانه جهت استفاده علمي و پژهشي طلاب در نظر گرفته شده است.